Seieren over alle seiere, ett skritt nærmere mål🙌🏼❤️

32 dager uten ord.

32 dager fylt med smil, latterkramper, tulling, sol, shopping og trasking. Det er derimot ikke bare regnbuer og enhjørninger rundt meg, jeg er ikke der at jeg promper glitter, men jeg har det noenlunde bra. Det har også vært 32 dager der jeg har trengt mye hvile, der kroppen ikke helt vil samarbeide og jeg har rett og slett vært litt sliten. Det som må poengteres er at de månedene i året jeg er på ferie er fristedet mitt, mitt avbrekk fra virkeligheten og der jeg Lever, ler og får much needed påfyll av nytt pågangsmot.

Seieren over alle seiere er at jeg nå er på min fjerde uke uten den antipsykotiske medisinen som har satt en stopper for å få fjernet schizofrenidiagnosen, og akkurat som jeg var skråsikker på, så er det ingen psykose i sikte.

Jeg har fått ukentlige telefonsamtaler fra Ambulantteamet og det har vært til støtte, så jeg er veldig takknemlig for at det lot seg gjøre å ringe hit til Tyrkia hvor det dessverre ikke er fri tale som det er omtrent alle andre plasser.

I dag står en stranddag for tur, jeg liker meg bedre der enn ved bassenget så det er fint å veksle litt på. Tidligere denne uka fikk jeg faktisk med meg både Mamma og Pappa på parasailing, det var skikkelig kult å få oppleve det sammen med (de livredde) gamlingene mine. Pappa har hatt mareritt om det i etterkant liksom, haha. Personlig får jeg ingen kick av å sveve etter en båt, jeg syns det bare er deilig, men det har nok med at jeg både har hoppet ut av ett fly og ett fjell med skjerm på ryggen tidligere.

Koffertene begynner å bli fulle selv om vi har seks kofferter/bagger som skal bli med hjem, men de er fylt med alt fra en kjempekul (og stor😅😂) taklampe, til håndduker, julegaver og klær, og endel store pynteting🙈 Foreldrene mine har kjøpt seg ett stort toastjern som skal være med hjem, men det slår ikke kjøkkenmaskinen Mamma kjøpte i fjor😂 Det er heldigvis litt plass igjen, så det blir nok noen runder i butikkene til før vi skal hjem.

Vi ligger jo en time foran Norge, så klokka er ti over ti her så nå er det vel på tide og komme seg på badet og gjøre seg klar til avreise til stranden.

Det skal ikke bli like lenge til dere hører fra meg igjen, jeg lover❤️

Nyt dagen, og smil til en forbipasserende, det skal jeg gjøre i dag.

Vi snakkes om litt, Klem Håp❤️

Reklame

En kommentar om “Seieren over alle seiere, ett skritt nærmere mål🙌🏼❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s