Ett stressende døgn venter

I går skjønte jeg absolutt ingenting når jeg våknet av at telefonen ringte. I det den siste tonen stoppet skjønte jeg i halvsøvne at Åja, jeg ble visst vekt første gang for en halvtime siden.

Jeg hadde nemlig en ringeavtale med Ambulantteamet, og da hun ringte på igjen ett kvarter senere uten at jeg klarte å ta telefonen da heller, tok vi det heller over meldinger. Jeg fikk litt råd for de kommende dagene, og så ble jeg så glad når hun nevnte Tatou og Fighter, og brukte enhjørningstegn i meldingene. Det betyr mye at det vet hva jeg trenger som oppmuntring. Små ting, stor betydning.

Jeg hadde ikke dagen i går, og var ganske trøtt omtrent hele dagen, helt fram til klokka åtte selvfølgelig, da våknet jeg😒 Kvelden ble fin da, selv om jeg sovnet seint.

Jeg og Mamma ble hentet kvart på fire i går, og hadde en fullbooka avtale på salongen vi bruker. Men fy, så effektive (og sure😂😅) de er. På to timer og tjue minutt hadde vi tatt pedikyr, satt på negler, jeg flettet håret og Mamma farget og klipte det, i tillegg til at jeg farget og formet brynene ooog satt på vipper. Helt sykt, men nå skal det sies at pedikyr, fletting og begynnelsen på neglene ble gjort samtidig. Auu, sier jeg bare, de var så sykt brutale denne gangen, jeg satt med tårer i øynene når de flettet meg liksom 😅

Noe som ikke er så kult, er at kroppen min leker alkoholiker på avrusing for tredje uka på rad, og skjelver som ett uvær. Det er til tider flaut å holde colazeroboksa i hånda… visste dere forresten at det går an å skjelve «på øynene»? Hun som fikset vippene mine ble til slutt så irritert at hun så seg ferdig😳 resultatet ble heldigvis bra da, selv om hun nok egentlig ikke var helt ferdig..

Nå har vi faktisk sovet den siste natta i leiligheta for denne gang. Klokka halv tolv i kveld blir vi hentet og kan se fram til ett herlig helt døgn med reising. Huff, håper det går greit, men er nok helt dau når jeg stuper i sengs halv tolv fredag. Vi er så heldige at vi har maaaange timer på Gardemoen i morgen nemlig. Pappa er den heldige utvalgte som i tillegg skal fly til Sandnes og kjøre dyretransport hjem til Ålesund, haha. Men tenk, på lørdag kveld får jeg endelig møte Pelshjertene mine igjen! Nå savner jeg dem enormt!

Jeg skal prøve å samle litt ekstra krefter i dag før ett utfordrende døgn, så jeg har bare vært en halvtimes tid nede ved bassenget og planlegger å prøve å sove litt om en stund. Vi er heldigvis straks ferdig med pakkingen, så ett stressmoment mindre😅

Kryss fingrer og tær for at det neste døgnet går greit og fort, nå skal det bli godt å komme hjem.

Klem Håp❤️

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s