Perfekt jul?

Da er jeg trygt plassert på ett rom på dpset, og akkurat som jeg forventet kommer det nok til å ta ett par dager før jeg faller til ro. Her er det ikke akkurat mye julestemning å skimte, så jeg får prøve å lage min egen. Julefilmer slår aldri feil, eller hva?

Som dere vet er jo jeg over gjennomsnittet glad i jula, og er Nissejulemenneske over alle nissejulemennesker, men jeg vil også poengtere at ikke alt er glitter og stas med jula – også for meg. Faktisk er det sånn at når pakkene er pakket opp, linsesteika oppspist og romjula har gjort sin innmarsj så skjer det ofte en forverring og symptomene øker. Kanskje er det fordi jeg har befunnet meg i ett vakuum av julepynting, julekortlaging og innpakning av julegaver i hele to måneder, og samtidig skøvet alt det vonde litt vekk, før det innhenter meg med ett pang når alt er over. For som dere også kanskje har fått med dere så feirer jo ikke jeg en kristen jul, jeg feirer nisser og familietid og kos, og jeg elsker å gi (og få) gaver, så det blir litt antiklimaks når julaften er ferdig. Noe som er positivt oppi alt det negative med dissoisasjonsbiten er jo at jeg er veldig tett på Barnet, noe som vil si at jeg enda ikke har mistet julens magi. Jeg innrømmer glatt at jeg går med sommerfugler i magen og kikker mot julegavene under treet, og jeg er også den som ligger og rister og kikker på gavelappene mens jeg gleder meg stort. Jeg er heldigvis like glad i å se når pakkene fra meg blir åpnet, jeg bruker god tid gjennom hele året til å finne gaver som passer til den enkelte. At det ligger minst femti gaver fra meg under treet? Jepp. Vi pakker nemlig inn en og en ting, og siden jeg har ett helt år på å finne (ordentlige) ting på salg, strekker pengesummen seg langt. Den jeg er mest glad i å gi gaver til er nok Mamma og Pappa, for de gjør så mye for meg i løpet av året og dette er min måte å takke på. Femten pakker hver? Oh yes.

Faktisk skal jeg gjøre de siste innkjøpene på fredag, for som befolkningen sikkert er meget klar over, er det jo Black friday og mye gode tilbud. Jeg har brukt lang tid på å gjøre research og skrive liste, selv om jeg er ganske sikker på at det blir noen impulskjøp også, haha. Støttekontakt kommer allerede klokka åtte om morgen og da bærer det avgårde til mange timer med trasking og enda flere poser. Jeg gleder meg masse<3

Allerede i morgen formiddag skal jeg hjemom en tur, for som jeg skrev i forrige innlegg skal jeg jo intervjues, noe som blir veldig spennende. Det blir en utfordring, men en god en? Det kommer nok til å gå greit, selv om nervene nok kommer til å melde seg i god tid. Jeg er litt usikker på hvilken vinkling artikkelen kommer til å få, men spennende blir det uansett.

Nei, nå skal jeg gjøre som jeg begynte med å skrive, nemlig sette på en julefilm. Jeg er rimelig sliten, først nå kjenner jeg hvor sliten jeg faktisk er, her som jeg kan senke skuldrene litt. Målet med oppholdet nå er å hente seg litt inn igjen. Jeg står tross alt i en heftig utfordring med medisinnedtrapping og etterhvert slutte helt. Det er jo en medisin jeg har trengt i mange år, som både hodet og kroppen er avhengig av så det krever en god energi å stå løpet ut. Men det skal jeg. Basta.

Klem Håp<3

Nyt synet av juletreet mitt så lenge, jeg synes det ble så fint om jeg får si det selv.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s