Søndag

Jeg har vært tom for ord, tom for alt. Det har vært gode timer, og det har vært vanskelige døgn. Akkurat nå sitter jeg i sofaen hjemme hos foreldrene mine, mens jeg venter på at resten av gjengen skal komme tilbake etter å ha vært på ett førjulsmarked. Pappa er her hos meg, mens både gjengen fra Bygda, Mamma og ikke minst Lillebror er ute. Det har vært så fint å ha han hjemme en liten stund! ❤️

Jeg har vært hjemme i Fargekaoset i fire dager, men i kveld skal jeg tilbake til dpset. Grunnen til det trenger ett eget innlegg, og akkurat nå orker jeg ikke tenke på det, men det kommer. På tirsdag er det utskrivelse og da begynner jula for alvor heldigvis.

Jeg er litt irritert på kroppen min, for den har nemlig gått ut i streik skjønner dere. Jeg er sååå sliten, fullstendig fysisk utmattet og må virkelig ta meg sammen for å gjøre noe annet enn å sitte i sofaen eller ligge langt under dyna i senga hele dagen. Den siste måneden har jeg hatt en uke med influensa der feberen toppet seg på over førti, vært småforskjøla over noen uker og nå? Joda, nå er jeg midt inni min fjerde eller femte runde med antibiotika i år.. bihulebetennelse IGJEN. Altså, det er noe riv ruskende galt med kroppen min, det har det vært siden april, men det er ikke så lett å bli tatt på alvor dessverre. Nå skal det jo sies da, rett etter nyttår har jeg time på sykehuset med en nevrolog, for å sjekke om det er nerver i klem som gjør at kroppen verker sånn. Jeg er egentlig overbevist om at det ikke er det, ettellerannet «tunnelsyndrom», for det er jo hele kroppen som skifter på smertene og ikke bare i armene, men da er ihvertfall det utelukket… jeg vil så gjerne ha ett svar på hvorfor kroppen reagerer som den gjør og som den har gjort i snart ett år.

Jeg kom over ett ord for noen uker siden som jeg ble fascinert av. Energiøkonomisk. Altså at man har en viss mengde energi og ork og så kan man ikke bruke mer enn man har, for da blir det minus i banken(kroppen). Behandler sa at sånn som jeg har det trenger jeg mye hvile, men det er så frustrerende. Jeg vil gjøre masse, men jeg orker ikke. Jeg er forresten en veldig dårlig energiøkonom, og det er vel den baksmellen jeg kjenner på nå. Forrige uke hadde mye fint i seg, det var intervju, sju timer på Black friday med Støttekontakt❤️ og ikke minst, den årlige pluttipott forestillingen med Søs og Tantegull, før vi spaserte litt rundt i ett fullstappet kjøpesenter. Fine, gode ting. Like sliten etterpå.

Sånn ellers var Lillebror hjemme hos meg i maange timer i går, og det var så koselig! Vi så to julefilmer, pratet og pakket inn julegaver sammen. Det blir en rar jul for oss her, og en rar jul for han, for for første gang noensinne skal han ikke feire julaften sammen med oss… det blir svigerfamilien som får æren i år, men jeg håper inderlig han kommer hjem til jul neste år. Han får nok en fin julefeiring, selv om det blir uvant både for han og for oss.

Derfor er det ekstra fint at han er hjemme en ukes tid nå før jul!

Om litt blir det full fart og lyd til taket her når Tantegull 1 og 2 kommer, så nå må jeg slappe litt av før showet starter😅🙈

Ha en fin dag

Klem Håp❤️

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s