IDIOT

Jeg er en idiot og er fullstendig klar over det. Vet bare ikke om en annen måte og gjøre ting på.. Dagen i dag begynte med at jeg ble vekt, satt i halvsøvne mens mamma ga meg en nutrilettbar(dagens inntak), så på alle som bevegde seg hit og dit og pakket sammen de siste tingene, stelte meg, satt meg i bilen og kjørte hjemover fra fjellet med øreklokker på og musikk på høyt volum, ble satt av hjemme hos meg selv uten å ta med meg noen av tingene jeg hadde hatt med meg, heller ingen gaver er her utenom øreklokkene mine. Mamma ville komme bort med tingene mine i ettermiddag, men jeg sa nei i frykt for at det skulle involvere mat.Jada, jeg har spist. Suppe. Jada, jeg har mat her som rekker til i morgen. Neida. Har ikke det. Leiligheta er tom og jeg er takknemlig. Idiot.

Jeg har spist nok nå. Nå er det på an igjen. Orker ikke mer, skyldfølelsen av alt jeg har spist den siste tida sliter i meg. Drar meg under. Så nå unngår jeg alt og alle for å unngå mat. IDIOT. Sitter her på en andre juledag og greier ikke konsentrere meg om noe bortsett fra det eneste at jeg føler meg alene (som jo er min egen skyld)

Jeg fikser ikke dette, veldig redd for å gå for langt enten den ene eller andre veien. VELDIG redd for at jeg skal begynne å overspise slik januar 2012 begynte med, samtidig er jeg litt redd for å ikke spise heller for da må jeg unngå så mye.. Idiot. Det skal være enkelt, det skal gå naturlig, spise. Akkurat passelig. Ferdig.

Nei.

Reklame

2 kommentarer om “IDIOT

  1. Off, håper det snart får bedre! Selv om jeg har det akkurat likt selv, bare at jeg bor hjemme og må spise..
    De sier det blir bedre en gang, vi får tro på det!<3

    Liker

  2. Maria: Ja, vi må tro på det! På mange måter er jeg glad for at du bor hjemme, og må spise. For det er jo det som er målet. Sånn egentlig. Men jeg skjønner veldig godt at det er veldig vanskelig ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s