Uten mat og drikke duger helten ikke

Må minne meg selv på nettopp det, jeg har dessverre fallt litt tilbake til gamle vaner, MEN etter å ha gått og sikla på denne herligheten i hele dag måtte jeg tilslutt gi inn for fristelsen.

Jeg har spist mer i dag altså, må understreke det, men på grunn av tvang og «regler» hoppet jeg altså over lunsj, men siden noen var så smarte og snille at de satt lunsjen min i kjøleskapet og da ble den kvelds i dag 😋

I dag imponerte nemlig sykehuskjøkkenet med denne nydelige fristelsen! Det smakte virkelig godt også, og jeg fikk en god ide om å steke gulrøtter sammen med hvitløk og chilli og ha det i salaten, må huske det til jeg kommer hjem og skal lage mat selv. Nommom.

Det er ikke alltid vegansk sykehus mat er noe å skryte av, men alt i alt synes jeg de har klart oppgaven med plusspoeng under oppholdet så langt

#vegan #vegansk #sykehusmat #sykehus #veganskår #matprat #psykiskhelse #godbit #kvelds #innlagt #recovery

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s