UKENS (forrige uke ihvertfall)

(Man vet man legger seg tidlig når nattevakta sier, oi er du oppe da når klokka er kvart på ti😅😂)

Forrige uke har gått litt i glemmeboka (jepp det er mulig) så det blir utfordrende å skulle huske nok til å skrive Ukens men hei, jeg gir det en sjanse. (Æsj, hvorfor utsatte jeg det, hadde jo planer om å skrive dette på søndag)

UKENS

 

#Smil: Jeg skrev jo ett eget innlegg om dette i går, tror ikke jeg kommer på flere akkurat nå, men jeg var heldig og fikk en god del grunner til å smile i forrige uke. Det hjelper på kampspiriten.

#Utfordring: 

#Beste dag: Absolutt lørdag! Jeg var lengre utenfor sykehusveggene enn jeg har vært siden jul og det gikk ganske fint. Jeg koste meg først med Støttekontakt før det bæret hjem til foreldrene mine for morsdsgsfeiring

#Dårligste dag: Naturlig nok var jeg ganske sliten på søndagen og hadde en skikkelig tøff dag, men den gikk jo over den også.

#Seier: ? 😳

#Opptur: Det at Støttekontakt ville bruke sin eneste fridag på meg betydde masse ❤️ Det at primær fra Huset mitt kom en dag (husker ikke hvilken) og vi dro til Vestnes for å ordne gaver til lørdagen.

#Nedtur: Hm, det må nok være at den eldre medpasienten jeg fikk kontakt med ble utskrevet på mandagen. Jeg er selvfølgelig glad på personen sine vegne men det er litt tomt i stua nå.

#Opplevelse: Bilturen både med Støttekontakt på lørdag med musikk på full guffe mens vi kjørte og gåsehud og frysninger på armene. Også var vi på en lang biltur på søndag med avdelingen. Det er godt å bare sitte å se ut på omgivelsene iblant.

#Strikkeprosjekt: Det var jo Marius shortsen det 😍

#Kreative innslag: Haha, jeg fikk for meg at jeg skulle lage ett tre, så jeg sprayet store grener i kobberfarge og nå har jeg skog på rommet mitt. Det tror jeg ikke det er alle som kan skilte med på en sykehusavdeling 😂😎

#Innkjøp: Det ble litt denne (forrige) uke, men de absolutte beste kjøpene må være gavekuppene jeg fikk tak i til Tantegullene mine. Haha, da er Årets gavesesong i gang 🎉 Neida, joda, men  det er faktisk ganske smart å kjøpe både julegaver og bursdagsgaver gjennom hele året, og det gøyeste jeg vet om er jo å kjøpe gaver😇


(Morsdagskortet mamma fikk, det er gøy å bruke kreativiteten sin)

 

Nå er det ihvertfall natta ❤️ Sov godt ❤️

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s