Today is a good day

Jeg har i grunn hatt en god dag og det har syntes på utsiden, da jeg har fått kommentarer om at du ser så fin og uthvilt ut på begge vaktene.

Jeg har til og med (nesten) ikke sovet på dagtid heller, hvis man ser bort i fra en powernap på maks tjue minutter i titiden.

Nå merker jeg at hodet og kroppen begynner å bli ganske så sliten, så det er godt at dagen snart er på hell sånn at jeg får lade opp til en ny dag.

Jeg har strikket litt i dag, vasket rommet med musikk dundrende på full styrke, kaaanskje ikke så populært, men absolutt balsam for sjela mi (😁😇) , og puslet litt med Positivitetsboka mi.

Jeg er faktisk ikke så positiv, sånn egentlig, så jeg prøver å tvinge den fram for det skal visst være bedre å være en positiv person enn en hardbarka pessimist har jeg hørt 😂

I morgen begynner foreldrene mine å kjøre den lange veien fra Jørpeland og tilbake til Ålesund, og de er vel ikke framme før sene kvelden. Det skal bli godt å ha de i nærheten igjen, og vi skal møtes i helga, vi får se det an om det blir lørdag eller søndag.

Søs, Svoger og Tantegull har også tenkt seg en tur til byen så da treffes vi alle sammen.

Hodet mitt er ganske tomt for ord nå, jeg husker så vidt mitt eget navn (neida), men jeg ville bare titte innom og ønske dere en god kveld videre.

– Håp 💖

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s