Jeg er snart hjemme for første gang på fem uker

Det kjennes ut som om jeg har sandkorn i øynene, jeg er såå trøtt i dag, men jeg er også så overtrøtt/gira/spent på i morgen at å sove litt er ingen mulighet. Jeg får heller satse på å ta en tidlig kveld istedenfor tenker jeg.

Det surrer jo litt forskjellig når jeg tenker på morgendagen og utskrivelse, men jeg føler meg faktisk klar nå. Det skal bli godt å komme hjem til mine ting, ikke minst bytte ut den harde og knirkete sykehussenga mot min egen, myke seng stappfull av puter. Jeg fikk ny overmadrass til senga mi i bursdagsgave, men siden jula kom og vi feiret på Bjorli, er den bare blitt testet ett par netter før jeg ble innlagt.

Det blir litt rart å åpne døra til Fargekaoset, når jeg dro derifra var det jo Julehus, og nå kommer jeg hjem til en luftigere leilighet siden Mamma har vært så snill og ryddet vekk jula for meg❤️ For å si det sånn, det er ikke akkurat få esker med julepynt jeg har😅 Jula for meg skal være så overdådig og flott, med julepynt hvor enn du ser så det tar opp mesteparten av plassen min i boda mi, haha.

I løpet av neste uke skal jeg male en vegg og oppgradere litt, malinga har vært i hus lenge, så det blir spennende å se om det blir så bra som jeg håper på. På posten ligger det noen pakker og venter på meg, jeg har kjøpt ett speil og ett bilde jeg tenker å feste på den nymalte veggen. Jeg må bare huske å hente de i morgen for de blir sendt tilbake på tirsdag😅

Jeg skal ha en utsamtale i morgen tidlig, før jeg blir hentet klokka tolv og setter kursen hjemover. Jeg har faktisk ikke vært innom Ålesund siden jeg kom hit for fire uker siden. Pluss på den første uka på diverse avdelinger på sykehuset før det, så er det fem uker siden sist jeg var hjemme.

I går gikk Primær S og jeg en god kveldstur og det var så fint ute. I dag snør det som ett uvær og det er litt deilig å være inne i varmen, jeg må innrømme det.

Nå kom akkurat Primær A inn, så vi får snakkes senere. Jeg har tusen forskjellige ting jeg vil dele/skrive om, men det må vente til de dagene jeg er ordentlig våken og opplagt.

Klem Håp❤️

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s