I’m on the outside and I’m looking in

Denne dagen har mørke skyer over seg. Natten var lang og morgenen tidlig, har vært oppe siden halv sju og jeg sover normalt til elleve, halv tolv for jeg trenger mye søvn.                                                             Kvelden i går tok knekken på meg, må visst ha virka ganske fjern når J var oppe i halv elleve tida i går, var det jo og så kanskje ikke så rart at de nede hadde fått det med seg og det kom faktisk opp to folk samtidig i morgest  når jeg hadde sendt en melding.. Men heldigvis var Y en av dem, så vi tok å kjørte en lang biltur og det hjalp iallefall litt.

Pappa kommer og henter meg nå straks, var visst noe han skulle ordne og lurte på om jeg ville være med på turen, komme meg ut en liten stund så sa ja, selv om jeg egentlig ikke orker. Men kanskje jeg overrasker meg selv, kanskje det blir kjekt?

Reklame

2 kommentarer om “I’m on the outside and I’m looking in

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s