Spørsmålstegn

Hvorfor gjør det så vondt å være til?

Kroppen kjennes rar ut. Jeg er kvalm. Jeg er svimmel. Jeg er så trøtt. Jeg er uvel. Ærlig talt så kjennes det ut som om jeg har tatt en overdose – men rolig, jeg har ikke det. Ihvertfall ikke av såkalte dødelige tabletter, det kan hende at kroppen enten reagerer på maten som jeg har spist i dag, eller tablettene som taes før mat. Det kom visst opp i et tosifra tall i dag, og dessverre(?) begynner det ikke med  et 1tall..

Hvorfor er det så lett å ta til seg negative ting mens såkalte positive ting bare forsvinner før man rekker å ta borti det?

Tankene surrer, men ordene forsvinner før jeg har fått skrevet dem ned. 

Jeg får prøve på igjen i morgen.

Ingen brev i posten enda. Ingen resultater, ingen innkallelse. 

Jeg venter fælt. Jeg vet bare ikke hva jeg venter på enda.

 

 

 

Reklame

En kommentar om “Spørsmålstegn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s