Hjelp til passordbeskyttet blogg fra mobil?

Det er lenge siden jeg har brukt dataen til noe. Alt av internett har blitt gjort fra mobilen, og derfor har jeg ikke greid å lese innleggene til dere som har passordbeskyttet blogg. Noen som vet om det går an å fikse slik at det går an? Har en Iphone 5. Nå skriver jeg inn passordet og vet at det er rett, men likevel blir jeg videresendt rett til google.

Har jo planer om å begynne å bruke dataen igjen, men jeg har rett og slett ikke orket noe. Og i morgen reiser jeg til Stavangerområdet for å besøke søstra mi og familien hennes så da har jeg ikke datatilgang, bare mobil. Men vit at jeg tenker på dere! ❤

Reklame

6 kommentarer om “Hjelp til passordbeskyttet blogg fra mobil?

  1. Som Ulrikke Lykkeløs skriver, når passord feltet kommer, så hvisker du og så skriver du passordet. Det har både gått ifra samsung, nokia og iphone 😉 Og nettbrett 😉

    Liker

  2. apologize: Huff, blond moment 😛 Fikk det til nå etter å ha prøvd leeenge. Takk for hjelpa ihvertfall! Nå blir det lettere å følge med på både din blogg og andres.
    Klem vennen ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s