The last couple of days

I dag er enn sånn dag som gjerne kunne vært over før den startet.
Alt er litt dumt i dag, og jeg føler meg bare så ekkel, feil, feit.

Jeg lå i senga mi ganske lei og sliten, prøvde å sove litt, men fikk det selvfølgelig ikke til, da fantastiske Zaphira enset at jeg trengte litt kos og støtte så hun kom trippende inn på soverommet fra stua og hoppet opp i senga og la seg vedsiden av meg.
Det hjalp veldig, jeg aner ikke hva jeg skulle gjort uten dyrene mine.

Heldigvis er det ikke så lenge igjen av dagen og dagen i morgen skal bli bedre, det har jeg bestemt meg for så basta. Punktum.
I morgen er en bedre dag.

Jeg har vært hjemme siden mandag formiddag, og både mandagen og i går var fine dager, spesielt mandag.
Først hadde jeg besøk av støttekontakta mi og vi lagde vegetarvårruller, sånne som man steker i ovnen, ikke i frityrgryte altså. De ble gode, og det ble 48 vårruller vi brettet sammen så nå er fryseren min full.

Etter at hun var gått kom lillebror og jeg hadde den fineste kvelden jeg har hatt på evigheter. Vi holdt fast ved tradisjonen vår om å se MTV EMA, noe vi har gjort sammen i flere år, og i år var det spesielt gøy selv om jeg har gått glipp av omtrent alt av ny musikk og artister dette året. Opptaket stoppet jo selvfølgelig akkurat der vi hadde ventet på å se, men det gjorde ikke noe, jeg tok det opp når det gikk i nok en reprise på MTV og selv om jeg ikke har fått sett slutten enda får jeg nok med meg den også etterhvert.
Vi snakket engelsk sammen omtrent hele kvelden, aner ikke hvordan vi begynte med det, men plutselig gikk alt av samtale i engelsk utgave.
Hihi, vi øvde oss nok litt til USAturen, gleder oss masse alle sammen tror jeg.

Nå er flybillettene i boks, jeg, mamma og lillebror reiser avsted til Las Vegas den 11.desember, blir der til den 17., og da reiser vi til tante i Acton utenfor Boston, og når vi kommer til Boston flyplass skal vi vente noen ekstra timer for da kommer pappa også og joiner oss, og så blir det jul american style 🙂

Jepp, det blir Las Vegas istedenfor New York, og selv om New York er yndlingsbyen min så er jeg egentlig glad for at det ble Las Vegas denne gangen. Jeg har vært der en gang før i 2009 omtrent på samme tid på året, og det er en fantastisk sprø og gal by.
Mye å se, mye å gjøre og mye å shoppe.
I går bestilte jeg billetter til to konserter, for nå har jeg virkelig flaks, to band jeg liker skal spille to dager etter hverandre akkurat når vi er der. Først Aaron Lewis fra Staind, skulle egentlig se han en gang jeg var i New York, hadde billetter og alt var planlagt, men dessverre ble det ikke til at jeg fikk med meg den konserten, så det var en fin oppdagelse at han har konsert nå som jeg får sett.
Dagen etter er det Stone Temple Pilots MED Chester Bennington (fra Linkin Park/Dead By Sunrise, min ultimate helt og favorittartist)
Griseflaks sier jeg bare, så glad for at jeg får med meg disse konsertene!

Reklame

7 kommentarer om “The last couple of days

 1. Kjempe fin blogg du har, et fint design også! Men ønsker du å friske det opp litt? Nå som vi går inn i mørkere tider kan det være deilig å få en ny, lys og fin blogg! Jeg velger ut en av leserne mine til å få et spesiallaget, personlig design! Helt gratis 🙂 Meld deg på da vel, det er ikke så veldig lenge til vinneren trekkes. Påmelding, og mer informasjon, finner du i mitt nyeste innlegg.

  Liker

 2. noen dager er heldigvis fine, så får vi bare holde på dem de dagene som ikke alt er det store….
  bra du har dyra ❤ jeg aner ikke hvordan jeg hadde klart meg uten mine! jeg hadde ikke levd!
  ååå du er så heldig som skal til USA 😀 har aldri vært der, men har lyst dit en gang.
  håper dagen i morra blir en bedre dag.
  klem ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s