Første desember magi

Klokka er akkurat halv åtte og jeg har vært våken i fire og en halv time allerede.

Jeppjepp, jeg har vært våken siden før tre i natt, og nå tror jeg ikke verden står til påske for jeg har både tatt meg en lang dusj, fått prøvd ut noen nye produkt jeg har kjøpt, brukt ansiktsmaske og lakket neglene på både tær og fingrer. #girlpoints right here, haha 😂

Neida, men fra spøk til revolver, jeg er ganske dårlig til å være snill med meg selv til tider, og da er slike seanser godt etterlengtet. Forhåpentligvis klarer jeg å innføre dette på en ukentlig basis, hei, kanskje jeg blir skikkelig jentete etterhvert 😂😂

Jeg har også sett en episode med The Fosters på ipaden, lagt på nytt JULEsengetøy på senga, ryddet rommet (like WHAT?!?).

Jeg har også vunnet hele 70 kroner på flaxlodd og sist men ikke minst åpnet julekalenderpakken som i dag var en pompomlager, noe jeg har ønsket meg, men som jeg ikke trodde mamma hadde fått med seg. Alltid like hyggelig når hun vet hva jeg liker💖

Nå er julekjolen på, bokstavelig talt 😁 (takk og pris for ebay) og jeg er klar til å møte desember måned med de gleder og utfordringer den kommer til å bringe. Vel, nesten ihvertfall, men akkurat nå har jeg det faktisk ganske greit, og prøver å nyte hvert sekund for jeg vet jo ikke hvor lenge det varer.

Kanskje er det desember og julens magi som har funnet frem i sinnet mitt?

Jeg håper det ❤

#forhåpningsfull #smågleder #velvære #jul #nissejul #ebay #kreativitet #psykiatri #psykiatriblogg #håp

Reklame

2 kommentarer om “Første desember magi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s