Viktigheten med å stresse ned

Sånn egentlig har jeg veldig mye jeg må få unnagjort nå i formiddag, men siden jeg har vært litt sliten så har jeg heller prioritert litt avslappning før den store dagen i morgen.

Javel, så blir jeg ikke ferdig med alt jeg skulle, men jeg prøver å tenke pytt sann, det gjør ingenting.

Det er faktisk ikke krise om det ligger prosjekt med medfølgende strikkepinner under juletreet i år, jeg blir jo ferdig i løpet av romjula og mottakerne skal jo ikke ha det på seg på julaften uansett.

Mamma skulle egentlig hente meg halv elleve, men jeg utsatte det til halv tolv istedenfor og bra var det for jeg har nemlig ikke kommet meg igjennom dusjen eller pakket sammen tingene jeg skal ha med meg.

Tradisjonen tro skal vi pynte juletreet hod foreldrene mine på formiddagen, så må jeg lage linsesteika jeg skal ha til julemiddag.

Nomnom, det er det beste jeg vet og jeg har ikke smakt det siden påska 😋

Litt senere setter vi kurs mot bygda og første julefeiring i nytt hus hos søs og familien.

Jeg gleder meg og håper jeg snart får rævva i gir og får gjort det jeg skal, haha.

Første steg, hopp i dusjen nå Nadine-Zaphira!

#psykiatri #psykiatriblogg #jul #julestress #nissejul #kreativitet #strikking #strikkeglede #linsestek #veganer #vegansk #grønn #julemiddag

Reklame

3 kommentarer om “Viktigheten med å stresse ned

  1. Hei fine deg 🙂 Ville bare si at jeg digger bloggen din og ay´t du skriver kjempe bra innlegg. Håper du får en fin jul sammen med venner og familie. For det fortjener du virkelig, så ønsker jeg det er godt nyttår 🙂

    Liker

  2. Hei fine deg 🙂 Ville bare si at jeg digger bloggen din og ay´t du skriver kjempe bra innlegg. Håper du får en fin jul sammen med venner og familie. For det fortjener du virkelig, så ønsker jeg det er godt nyttår 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s