UKENS 😎

Nå fortjener jeg en medalje altså, Ukens on time? What now? Haha, har bare prøvd og skrevet disse innleggene på søndag de tre siste ukene, og score, i dag klarte jeg det faktisk 😁

Jeg har jo nevnt tidligere at hukommelsen min suger, så da er det veldig bra at jeg skriver her og kan se igjennom postene fra uka som har gått for så å huske nok til å skrive Ukens.

UKENS:

#Smil Både på lørdag og i dag tittet sola inn på stua for første gang i år. I dag tok jeg meg selv i å nyte synet og selv om jeg ser på meg selv som en ikkeværsyk person så smilte jeg og tenkte at det skal bli godt når sola er på plass igjen. Det ga meg ny energi. #smågleder

#Utfordring Omtrent hele avdelingens medpasienter er blitt utskrevet og nye har kommet inn. Jeg var jo blitt vant med de andre, og nå må jeg bli vant med «de nye». Det går seg nok til.

#Beste dag Hm, tenke tenke, jeg trooor at det var onsdag jeg hadde en god dag og jeg fikk kommentarer på at jeg så så opplagt og fin ut, og på kveldsvakta fikk jeg spørsmål om jeg kjente at jeg glødet- for det gjorde jeg sa personal. «Du fortjener virkelig litt fri nå. jeg håper det varer en stund»

#Dårligste Æsj, nå husker jeg selvfølgelig ikke hvilken dag stormen herjet som verst, men det er kanskje ett godt tegn? Vi satser på det.

#Seier Jeg fikk nok tillit til å få utlevert barberhøvelen min i ettermiddag når personalet skulle ta pause, og istedenfor å gjøre noe dumt tok jeg en varm, lang dusj og leverte den inn igjen med god samvittighet. #keepfighting

#Opptur Det må være Vestnesturen med Pappa. Det var kjekt å bare være oss to for en gangs skyld ❤

#Nedtur At pengene for ødeleggelsen av verandaen min ikke kom inn, men forhåpentligvis kommer det på konto i morgen.

#Opplevelse Å få masse god pelsterapi når jeg var hjemme hos foreldrene mine på torsdag. Jeg er veldig takknemlig for at de passer godt på hjertene mine til jeg er klar til å ha dem selv! 💖

#Strikkeprosjekt Nei, du vet, holder fortsatt på med jakka til mamma jeg. Tempoet har heldigvis økt betraktelig og i kveld har jeg prøvd meg på noe nytt, ett slags flettemønster med hjelpepinne og greier. Nadine-Zaphira gjør ting hun ikke kan 😅 Neida, det var faktisk ikke så vanskelig som jeg hadde trodd heldigvis. Håpet er å få den ferdig til påske. Jeg skal prøve å ikke stresse meg opp til det da, og tenke at den blir ferdig når den er ferdig.

#Innkjøp Det nevnte jeg jo i forrige innlegg, hodeskallesmykke – og armbånd på 70% fra gullsmeden. Det perfekte kupp i mine øyne.

UKEN I BILDER

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s