Når det ikke finnes en logisk forklaring.. tror du på det overnaturlige?

Tror du at det finnes mer enn det som synes i verden? På sjeler som går igjen, overnaturlige ting?

Jeg tror, men jeg synes det er litt skummelt så jeg tenker ikke så mye over det

Men

Så er det bare det da, det skjer så himla mange rare, uforklarlige ting rundt meg hele tiden. Alt fra små ting som at dataen min skrur seg på selv, lysstyrken på tv-en endrer seg plutselig og rare lyder uten grunn, og så er det de litt større tingene da, som det faen meg ikke går an å finne en logisk forklaring på.

Jeg har for eksempel ett "tre" med greiner jeg har spraymalt som jeg har pyntet med litt forskjellige ting, og på ett tidspunkt sto det på gangen min med glassgullfjær hengende på. For en stund siden, typ halvår siden, skulle jeg legge meg en kveld og plutselig ser jeg at en av de "fjærene" laget av glass lå oppå taklampa mi på soverommet.

Forklar den du😬

Grunnen til at jeg skriver om dette nå? Jo, det skal jeg fortelle dere med gåsehud og latterkrampe. Jeg kjører nemlig oldschool med discman og CD-er når jeg er på tur (det er jo myye mer stas med cder🙈👌) og jeg hørte på en CD jeg sikkert har hørt femti ganger tidligere, før vi skulle opp til strandbaren for å spise lunsj. Når vi kom ned igjen skulle jeg høre videre på musikk, men ser det at cd-en fortsatt spilte. Se så for dere dette; det er 12 tracks på cdplata, men nå viste discmanen tall nummer 31. Jeg prøvde å skru av, alt før jeg hadde tatt på meg ørepropper, men det gikk altså ikke an å trykke på noen av knappene. Jeg tar på meg proppene og tror dere ikke at det spilte en klassisk, rolig sang uten vokal som jeg faen meg aldri har hørt før, cd-en er jo av ett metalband. Det utroligste av alt er at jeg fikk litt småpanikk og når det fortsatt ikke funket å trykke stopp så åpnet jeg opp spilleren helt og cdplata GIKK IKKE RUNDT😳😱

Jeg vet ikke om noen av dere husker hvordan en discman fungerte jeg, men for å si det sånn, åpner man dekselet uten å ha stoppet cd-en først så spinner den rundt ganske lenge etter man har åpnet den🙈😬

Jeg tar det med knusende ro, men det er jo klart at man undrer litt når uforklarlige ting skjer, for klarer du å finne en logisk forklaring på dette er du god.

Reklame

2 kommentarer om “Når det ikke finnes en logisk forklaring.. tror du på det overnaturlige?

 1. Alt i verden har en logisk forklaring. Selv om det som skjedde er rart og du ikke finner en forklaring på det, finnes det en forklaring.
  Før i tiden var folk livredd nordlys. Mange trudde det var guder som stjal barn. Ingen viste hvorfor det skjedde. I dag vet alle att solen har skylden.
  Mange ting som spøkelser og andre overnaturlige hendelser har også en logisk forklaring. Hvis det faktisk er døde mennesker som går igjen er det like naturlig som livet selv.
  Ikke gå rundt å bekymre deg for det som hendte, se det heller som en kul opplevelse som ikke så mange andre er så heldig å oppleve.
  Ønsker deg en fin dag.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s