Blir jeg endelig kvitt diagnosen nå?

Det er veldig mange spennende ting som skjer nå, mest av alt vil jeg bare rope ut at jeg ENDELIG har begynt nedtrappingen på den medisinen som avgjør om schizofrenidiagnosen skal vekk eller bestå. Jeg er i ekstase, dette har jeg ventet sååå lenge på! Det er riktignok litt skummelt også, for jeg har prøvd en gang tidligere, tilbake i 2015 og man kan nok trygt si at det ikke gikk så bra. Det som er viktig å understreke er at det var ikke psykose som kom, men den medisinen har nylig blitt godkjent som en stemningstabiliserende medisin også, og det var det som ble trøblete. Jeg ble skikkelig svingete i form og humør, titals svingninger i løpet av en dag og det hele endte med en ti måneders lang innleggelse.

På en måte var det en «bra» ting, for det var under den innleggelsen jeg fikk en PTSD diagnose, og det er jo hoveddiagnosen min nå. Endelig forstod både jeg selv og de rundt meg mer av det hele, og det er absolutt en veldig god ting, selv om det var en jææævlig periode. Behandlingsopplegget og forståelsen ble endret, og ting begynte å gå i riktig retning. Så selv om det var veldig vondt, tungt, turbulent og vanskelig var det en viktig innleggelse.

Det er spennende ting i vente og forhåpentligvis går det bra og ender slik jeg håper, med fjerning av schizofreni på arket og vurdert som feildiagnosering som både flere leger og helsepersonell har sagt må være tilfelle.

Om ganske nøyaktig 17 dager forlater jeg Ålesund for sommeren og det skal bli så godt! Se noe annet, få ett avbrekk og bare nyte sommer, sol, ferie, shopping og opplevelser. Jeg kommer tilbake til den biten, jeg har det nemlig en smule travelt just nu. Mamma er på vei og innpakking av bursdagsgaver og en tur til Bygda står på programmet. Lille Tantegull blir nemlig ett år eldre i morgen, og selv om vi skal til Bygda på bursdagsfeiring i morgen også, blir det kjekt å se en forventningsfull jente i dag❤️

Er det en ting jeg ikke skjønner er det hvorfor jeg er så syyykt sliten for tiden. Da mener jeg ikke bare hodet, men kroppen er ganske tom for energi. I dag verker den noe voldsomt, fra hodebunnen, til tennene og helt ut i fingerspissene. Det er kjempeirriterende å være så sliten og vond i kroppen, men forhåpentligvis ordner det seg snart. Jeg må bare prøve å lytte til kroppen og gi den litt ekstra hvile. I går la jeg meg i senga klokka sju liksom 😅

Nå kom Mamma, så jeg må avslutte her, men ha en fin søndag da dere.

Klem Håp❤️

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s