Uvanlige dager underveis

Denne jenta har forresten sittet i en bil siden ti på sju i morges. Vi kjører dyretransport også, både Tatou og Fighter er med denne gangen, og jeg er så stolt over hvor flinke de har vært. Heldigvis nærmer vi oss målstreken, om litt under en halvtime er vi utenfor huset som Lillebror og Samboeren har kjøpt seg i Sandnes. Det skal bli godt å komme fram både for to og firbeinte, men bilturen har gått veldig bra. Jeg har sovet i flere timer typ tre ganger😅 så kanskje er jeg litt mer uthvilt i morgen enn jeg har vært den siste tiden. Visste dere forresten at jeg eier en bil, aka Soyabønna – men ikke har lappen selv? Jeg har privatsjåfører jeg 🙈 Neida, men det er min bil som brukes av personalet når jeg skal noe utenfor Huset mitt, og jeg er så innmari glad for at jeg har den friheten!

Nå står en ukes tid i Rogaland på tapeten, denne sommeren ble jo ganske annerledes kan man si, men vi får gjøre det beste ut av det. Både Lillebror og min eldste søster med familie bor jo her nede, så det skal bli fint å henge litt med dem❤️

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s