Onsdag igjen

Det er så mye som jeg må få ut, men jeg er tom. Jeg våkna akkurat, må ha sovet dypt også, for mobilen hadde ringt 3 ganger uten at jeg merka det. Skulle bare slappe av litt, men litt ble til tre timer.. Jaja. Dagen før det har gått i ett, fra jeg våkna hadde jeg ingen tid til noe som helst før jeg skulle på tannlegen klokka tolv. Når jeg kom dit, fikk jeg nok en gang en ny tannlege, hun var ung og sikkert ikke vært tannlege så altfor lenge, men hun var flink, sjekka alle tennene mine og fant ut at jo, jeg hadde bare  ett eller to nye hull, men det som har skjedd er at der jeg allerede har borret og fått nye fyllinger så har det kommet hull under fyllingene sånn som jeg forsto det, og sa så enkelt at, ja her er det litt arbeid. Jeg spurte ikke hvor mange hull jeg hadde tilsammen, men jeg regner med det var en del, i og med at jeg har borret i omtrent alle tennene mine både en og to ganger. Så ja..Tok lengre tid enn jeg hadde regna med, så støttekontakta var kommet når jeg kom hjem, og vi bakte kake til søs sin bursdag i morgen, og jeg har prøvd å lage et julekort. Kom ihvertfall i gang, men om det blir ferdig er en annen sak.

 

 

Reklame

2 kommentarer om “Onsdag igjen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s