Spent

Jeg kjenner at jeg blir mer og mer nervøs for samtalen i morgen, aner ikke hvordan jeg skal klare den. Eller heller, hvordan jeg skal klare den og samtidig få noe utav den. Ny primærkontakt G blir med, hun er som sagt snill, men vi har aldri egentlig snakket om  noe annet enn baking. Så det kan bli spennende.

Tankene spinner og jeg greier ikke stoppe dem. Har prøvd forskjellige ting, først var jeg med på Plantasjen med personal G og L for de skulle handle blomster til morgendagens julebord på huset. Jeg skal ikke. Flykter herifra og drar heller til søs. Skjønner ikke vitsen med å delta når det blir mer stress enn hygge. Så det dropper jeg. Orker ikke mer mas. Blikk. Kaos i hodet.

Så har jeg vært flink pike og pakket inn julegavene jeg burde pakket inn for lenge siden. Og innsett at jeg faktisk mangler noen, trodde jeg var ferdig.. Så det var jo flotters, i og med at uka nesten er fullspekka av program og så reiser jo jeg og mamma til ukjent plass på mandag.. Men jeg rekker det vel 🙂

Plan for uka 

Tirsdag – Samtale med psykiateren. Reise inn til søs og så dra på pilates med henne igjen.Overnatte til onsdag

Onsdag – Våkner inne hos søs, garantert bake noe, pakke inn noen gaver. Har egentlig fast avtale med støttekontakta mi på onsdager, men vet ikke hva det blir til denne onsdagen

Torsdag – Kjøre til en by to timer unna for å besøke onkler og ei tante, noe jeg gruer meg stort til. Jeg er ikke nærme noen av dem, og de snakker alltid bare til broren min, så det er stress. Og det involverer garantert mat. Noe som er enda mer stress for å spise med folk jeg ikke kjenner takler jeg ikke.

Jaa, så var det denne herlige hukommelsen da! GLEMT resten av avtalene jeg har denne uka( er ganske sikker på at det er noe jeg har glemt)

Forresten kom på planen for

Søndag  feire bursdagen min på forskudd hjemme hos mamma og de, søs, tantunge og mannen kommer. 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s