«Jeg har aldri sett deg smile sånn»

Sitat mannen til søs. Julaften kom og en bryter slo seg på. Så etterlengta, så deilig men også skummelt. Vet så utrolig godt hvor vondt fallet som kommer blir.
Glad-gladere-galest.
Dagen i går var fin, veldig fin. Jeg smilte MYE, lo og var fornøyd. Gikk som en liten unge og venta på gavene og når de kom var det kjekt å se reaksjonene til de som åpna og selvfølgelig også å åpne selv. Fikk øreklokker, beats by dr dre, ligger i senga nå med de på og full styrke på, veldig bra lyd:) «Når du har på fullt volum hvilken verden er du i da da?» mannen til søs. Jeg «min egen»
Julemiddagen jeg hadde i år, slo tidligere år ned i støvlene (les: taco, vegetarlasagne, pizza)
I år lagde søs yndlingsmaten min, spinatkyllingsalat med eple og valnøtter og fetaost. Jeg spiser som du kanskje skjønner ikke julemat, ikke gjort det siden jeg var liten da jeg fant ut at kjøtt var skummelt(skal skrive mer om det en annen gang). I begynnelsen var det sånn at nei da blir det ikke mat på deg da, men så ble sykdom kjent og siden har jeg hatt min egen meny, omtrent gjennom hele jula da jeg ikke liker noe av det de andre spiser. Men i dag skal vi ha noe jeg liker, hvit bacalao, spørs om alle andre blir så fornøyd, men søs ville lage noe jeg også liker. Så i dag blir det 1 middag.
Som dere skjønner spiser jeg. Hater meg selv for det, men jeg gjør det likevel. Jeg vil ha en fin julefeiring, og da kan jeg ikke være et skjelvende energiløst vrak. Skal bli flink igjen når vi drar fra hytta. Basta.

Håper dere andre hadde en fin dag i går, og at dagen i dag også blir det.

Reklame

4 kommentarer om “«Jeg har aldri sett deg smile sånn»

  1. Sååå flott at du hadde en bra julaften! Det gjør virkelig godt og lese… Hyggelig av søsteren din å lage mat du også liker 🙂 Håper «trenden» fortsetter, og at dagen i dag blir minst like fin! ❤

    Liker

  2. Åå så glad jeg ble for å lese dette 😀 Kjempe bra at du klarer å kose deg, smile og spise. Veldig fint at søsteren din lager mat som du liker ❤ Håper dagen i dag blir like god. Stor klem ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s