Utsatt time

(På reolen min, utdrag fra Breaking the habit – Linkin Park)

Fikk forresten beskjed i går om at timen hos psykiateren min, den timen som foreldrene mine skulle møte opp på og forhåpentligvis gjøre slik at det skjer litt forskjellige ting ble utsatt en uke. For det gjør jo ingenting. Ikke i det hele tatt. Bare fem uker siden sist. Jeg klarer meg jeg uten hjelp jeg. Wohoo. 

Reklame

4 kommentarer om “Utsatt time

  1. Hope: Takk for råd, selv om jeg nok ikke kommer til å gjøre det. Har heldigvis folk her på huset som jeg kan snakke med, men det er kjipt uansett, jeg trenger å finne ut av litt forskjellig. Tenker på deg vennen! ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s