Finally

De siste dagene har vært mildt sagt vært intense. Endelig har det vært positivitet som har regjert, selv om jeg har det ganske vondt fysisk nå.

Husker dere at jeg skrev at jeg hadde fått dekt fjerning av overflødig/løs hud etter vekttapet? Vel, nå er det gjort og for første gang har jeg en positiv opplevelse fra sykehus. Jeg må innrømme at jeg synes det er flaut å ha tatt en plastisk operasjon, men jeg fikk det jo faktisk dekt av staten så det var ikke en unødvendig skjønnhetsoperasjon. Forhåpentligvis så hjelper dette mot det enorme hatet jeg har mot magen min og bare det blir ti prosent bedre enn tidligere, så vil det gjøre hverdagen min mye lettere!

På onsdag ble jeg operert og det gjør ganske vondt, så jeg tar smertestillende og jeg er ikke i stand til å gjøre så mye. Jeg skal være mest mulig i ro nå og for å være ærlig er det litt vanskelig for meg, men heldigvis kommer smertene til å minske og om to uker er jeg sikkert i mye bedre form. Mamma har overnattet her siden onsdag og skal overnatte i natt også, så det er ganske betryggende.

På mandag skal jeg på kontrolltime med kirurgen og da skal jeg få fjernet denne ekle jævelskapen som henger på meg. Det er et dren som skal tømme blod fra såret, men heldigvis blør jeg ikke så mye.

Reklame

En kommentar om “Finally

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s