Ups and downs

I går kveld fikk jeg en påminnelse når jeg drakk te som det er lett å glemme innimellom.

«One who knows his devil, knows his god»

Nå er jeg verken religiøs eller tror på gud/djevelen, men det ligger noe sannhet i ordtaket likevel.

Bare en selv kan forandre seg selv og man (prøver å vite) vet hva som drar en ned eller opp.

Jeg trengte den påminnelsen i går, kanskje gjelder det deg også?

Gårsdagen ble bare feil, hele dagen var feil fra jeg sto opp til jeg la meg.

Vi har begynt å skalere skadetrangen på en skala fra 1 til 10, der 1 er minst og 10 er verst. Det er ett nyttig verktøy for både personalet og meg selv, da vet vi hvor vi har hverandre og hva slags oppfølging jeg trenger.

I går var den 9, og dagen var tøff.

Det ble ingen turdag på meg i går, jeg var for sliten, men i stedenfor brettet jeg opp ermene og satt i gang med strikketøyet.

Maske etter maske ble tvunget fram og før jeg la meg i går kveld var jeg nede på en 6 på skalaen og hadde strikket ferdig ett sitteunderlag, begynt så vidt på nummer to OG strikket en Mariuslue.

Jaja, i det minste finner jeg fram produktiviteten og kreativiteten når det står på som verst.

Det ble ikke turdag på meg på tirsdag heller forresten, for da kom støttekontakt på besøk og vi lekte frisør. Endelig ble håret freshet opp igjen.

Jeg vet ikke helt hva som skjedde under prossesen da, for vanligvis pleier det å bli skarpt blått til å begynne med med fargen jeg bruker, men denne gangen gikk det rett til grønt. I dont mind 🙌

Nå skal jeg akkurat til å rydde/vaske rommet mitt som foreløbig er bomba 😅 og så skal jeg bevege meg ut igjen i fellesområdet der jeg skal lage fastelavensris som aktivitet i formiddag. Haha, jeg har igrunn aldri lært meg hva fastelaven egentlig er, men kanskje lærer jeg det i dag.

De andre skal nemlig lage fastelavensboller og rømmegrøt, men siden jeg ikke vil lage noe med animalske ingredienser blir det å pusle med fjær og greiner🎉

Jeg skal også ha en samtale med Behandler halv to og rett etter det kommer mamma en tur for vi må kjøre innom europris for å kjøpe mer garn. Sitteunderlagene er nemlig bursdagsgave til min eldste søster som bor på Jørpeland og siden søs og tantegull reiser dit på mandag så skal de få ta med seg gavene da.

Så dagen inneholder litt av hvert i dag, men foreløbig er det en mye bedre dag i dag og jeg befinner meg på en 2er, noe som er lenge siden sist.

Nei nå må jeg komme i gang med vaskinga, neste aktivitet begynner snart.

Vi snakkes om ikke lenge.

💚Lag en fin dag💚

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s