Jeg overlevde

Torsdag 21.juli var det ganske nøyaktig 300 dager siden jeg ankom dpset for en akutt-time og jeg kom visst ikke hjem til meg selv før 10 måneder senere.

Tenk

300 dager

10 måneder

Hundreogørten strikkeprosjekt

1100 liter colazero

En nymalt sebra

Men

Over 6 måneder skadefri

Fra håpløs

Til

Håp

Senere

Er jeg hjemme!!

Faktisk har jeg vært hjemme i ca en og en halv uke allerede, og de dagene har vært fyllt med liv.

Jeg har vært på kino med Tantegull og Svoger, jeg har gått turer, fått med meg personalet på pokemonjakt(😁), padlet kajakk, heseblesende kommet meg opp trappene til fjellstua (4?00 og noe steg), badet i sjøen og rett og slett slappet av på normalt vis. No more energiløst vrak i stol som ikke orker/tåler noe!

Det som kanskje få forstår er at når jeg først er i god form, jeg har jo tross alt så mange tomme dager i stolen i livet mitt i sykdomsperioder, så vil jeg gjøre mest mulig. Jeg vil gjøre om livet til Liv når det endelig er lyst igjen og gardinen er trekt opp. Jeg vil noenganger mer enn kroppen tåler og må stadig øve meg på å lytte til hva den sier. Selv om hodet har det bedre så klarer jeg nemlig ikke like mye som en frisk person. Alle inntrykkene, opplevelsene og utfordringene som folk flest ikke legger merke til tar stor plass i livet mitt og selv om jeg har det bra så tåler jeg mindre enn kanskje du gjør. Det er av og til kjipt når det er så mye man vil, og så henger ikke kroppen og psyken med.

Jeg lærer stadig.

Men

Gjett hvor jeg er nå da dere?!?!

Jo, straks klar til avgang til ferie og fire uker i sol og varme!

Tenk Det skal feires nå, ihvertfall i mitt hode for aldri i verden om jeg hadde trodd at jeg nok en gang skulle overleve Helvete nok en gang, men her er jeg og beviser for meg selv at jeg nok er sterkere enn jeg tror.

Flyet gikk fra Ålesund allerede halv sju, noe som betyr at jeg har vært våken siden fire i natt. Nå er flyet videre til Tyrkia forsinket, men heldigvis bare ett kvarter så langt, kryss fingrene for meg – for over sju timer på gardemoen er mer enn nok😳

Haha, jeg kjører som dere ser ‘oldschool’ , musikken er så mye bedre når den kommer fra den gode gamle cdplaten. Det lærte en god person meg i mine glanstider på UPA i sin tid, og den kunnskapen har jeg tatt med meg for det er jo faktisk sant. Nå er det god musikk i ørene, typ Godsmack og Linkin Park, nomnom i munnen og strikketøyet i hendene. Dette lover bra!

Vi snakkes❤

Klem Håp❤

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s