This too shall pass

Nå har jeg hatt tre skikkelige Blæh dager på rad, og det tærer på motet, men samtidig så vet jeg at dette også kommer til å gå over.

Det er bare tøft når det står på…

Det ble ingen fjelltur sammen med Støttekontakt i går, det sørget både kroppen og hodet for. Vi dro istedenfor en tur til Vestnes og gikk en runde rundt ett turområde som jeg har vært på tidligere sammen med avdelingen.

Tatou storkoste seg uansett og halen sto rett opp og viftet fram og tilbake i ett sett.

Fjelltur får vi ta igjen, nå er jo våren like rundt hjørnet og vi har nok av dager å ta av så vi skal nok komme oss på en topp eller to i tiden framover.

"Høydepunktet" i går var at jeg fikk hjelp til å ta på nytt sengetøy og vaske gulvet på rommet, det er så deilig å legge seg i rent sengetøy.

De to siste dagene har jeg sovet to timer på ettermiddagen og likevel sovnet tidlig, så jeg har nok trengt litt ekstra hvile disse dagene.

Akkurat hvilken dag det er i dag har jeg ikke funnet helt ut av, men jeg er en smule optimistisk på at denne dagen blir bedre.

I morgen kommer Mamma og henter meg så skal vi finne på noe sammen. Jeg må tenke litt mer på hva vi skal finne på, men jeg tror det blir kjekt uansett. Det skal bli godt å komme seg litt ut.

Jeg skal prøve å lage en god dag, og så håper jeg dere gjør det samme❤

Klem Håp

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s