Byebye Sykehus, nå er det HJEM som teller

Life awaits – Jeg har fått en utskrivelsesdato dere! 

6. April skal jeg altså hjem for godt, vel for denne gangen ihvertfall. Det tok meg nesten femten uker å stable meg selv på beina igjen, og jeg er utrolig glad for at jeg har fått tid på meg, men nå skal det bli godt å komme hjem. Det blir nok litt rart også, det har jeg jo erfart mang en gang før, man er jo tross alt ganske tett sammen med personalet når man er innlagt og så er det takk, og farvel og see you next time. Jeg vet jo dessverre at dette ikke er siste gang vi sees, men heldigvis er det mange gode sjeler som gjør det lettere når jeg har det vanskelig og trenger en innleggelse igjen.

 

Siden sist har dagene flydd, jeg har både hatt stort program og daffedager siden forkjølelsen har sittet ganske lenge i kroppen. Jeg er ikke helt frisk enda, jeg hoster som ett uvær, men jeg er ihvertfall bedre og ikke så slapp og det er deilig. Det er noe med det, når man putter fysiske sykdommer sammen med ett psykt hode blir det gjerne noen dårlige dager både på den ene og andre måten. Jeg har hatt noen fine dager også altså, på fredag var jeg jo sammen med Støttekontakt fra halv elleve til halv åtte på kvelden, og vi koste oss som vanlig. Vi var en tur innom Moa og handlet inn litt stash før vi satt i gang med en kreativ stund. Vi begynte så vidt å male på lerret, men siden bakgrunnen tok så lang tid med å tørke endte vi opp med å sitte fire og en halv time og fargelegge i en ny bok jeg kjøpte. Hihi, og i dag fikk jeg snap fra henne om at istedenfor å legge seg etter nattevakt hadde hun fargelagt i nesten tre timer før hun la seg. Moren var visst også blitt hektet, haha. Smittsomt altså, og dette vil jeg fortsette med for det var veldig kjekt og en god måte å koble av. Jeg har prøvd tidligere, men ikke funnet roen så det var fint at jeg fant fram lysten nå.

Prøvde tre ganger å få bildet rett vei, men nå gidder jeg ikke flere ganger så dere får se resultatet fra feil vinkel, haha:P

 

På lørdag var Søs og Tantegullene en tur på besøk, men jeg var ikke helt i form, forkjølelsen gjorde meg veldig slapp så det var ganske dumt, men vi fikk da gjort litt kos sammen. Vi begynte på noe påskepynt og så en tegnefilm, mens Søs lagde god veganpizza til meg og «vanlig» til dem. 

Jeg har vært på avdelingen til i går, men i natt har jeg faktisk overnattet hjemme i Fargekaoset igjen. Vi hadde bakekveld på Huset i går der vi lagde hjemmelaget tomatsuppe, noe som var veldig godt og resten av kvelden gikk til strikking og tvtitting.

Det har vært en veldig fin dag i dag til tross for at jeg ikke sov noe særlig i natt. Søs kom nemlig og hentet meg klokka ti og vi dro avgårde på en shoppingrunde som varte til halv tre. Masse penger brukt, masse penger spart, haha. Logikk faktisk, for alt var på salg:D Neeeida, joda, men det var sånn supertorsdag på Amfi Moa og vi fikk gjort oss mange gode kupp begge to. Jeg kjøpte blant annet en treningstights som orginalt kostet 700 kroner, men som jeg fikk 75 prosent rabatt på og betalte 165(175(?) for, og jeg fant meg nye gullsko hahaa, som opprinnelig kostet 500, men som jeg punget ut 125 kroner for. Sånt er veeeldig gøy.

Jeg skal snart inn igjen til avdelingen, men aller først er det middag som står for tur. Det blir veldig enkelt i dag, rett og slett ferdig samosa fra ferskvare Veggisdisken som har dukket opp på Meny, noe som er helt genialt btw. Jeg har faktisk ikke smakt det før, men jeg tipper det blir godt med litt stekt brokkoli og hummus til. Jeg satser på det ihvertfall, det er ikke noe vits i å kjøpe inn noe særlig mat siden jeg bare har noen dager med perm innimellom. Jeg håper jeg finner tilbake til gleden av å lage mat når jeg kommer hjem igjen. Fakta faen er jo at jeg nesten ikke har laget middager selv på nesten to år på grunn av innleggelser og reiser, og nå er jeg helt blank og må i grunn starte fra scratch. Jeg liker jo egentlig veldig godt å kokkelere, og jeg har mange ting jeg har lyst å teste ut etterhvert. Blant annet kokosost, vegansk brunost og jeg vil også prøve meg på å lage «kjøtt»pålegg av  seitan, så det blir spennende. Det er bare litt vanskelig å komme i gang igjen.. Dere skal få en oppdatering hvis jeg klarer det<3

Det blir noen rare uker nå, med hjemreise i tankene, men jeg satser på at det skal gå fint. Det er også noe veldig spennende som blir diskutert i dag, men jeg har ikke noe særlig håp om gode nyheter, men det er jo lov å håpe. Jeg skal uansett skrive litt om resultatet, men først må jeg få det selv.

 

Vi snakkes snart

 

Klem Håp ❤
 

 

#hjemreise #innleggelse #sykehus #innlagt #utskrivelse #psykiatri #psykiskhelse #mentalhelse #utfordringer #glede #håp #shopping #salg #familie #kreativ #kreativitet #strikking #matlaging #vegansk #vegan #kokkelering 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s