Sykehus-smil❤

Jeg tenkte bare å dele noen smil fra dagen før jeg legger meg. Selv om jeg er innlagt på en psykiatrisk avdeling er det faktisk en god del smil.

Det blir nok kort denne gangen for jeg er ganske trøtten, men hverdagsgleder må deles av og til.

Medpasient sa at jeg måtte få ha stolen "min" i dag siden en annen medpasient hadde satt seg der når jeg kom tilbake fra perm i går. Dette er skikkelig teit, men det preger hverdagen min en god del, jeg har nemlig en god del tvang skjønner dere. Alt fra hvor jeg kan sitte til hvilken skje jeg kan bruke når jeg spiser havregrøten min til frokost. Heldigvis skjønner de fleste det og lar stolen være min.

Vi hadde påskeverksted på avdelingen i dag, noe som var veldig kjekt. Resten av gjengen, vel de som var med ihvertfall, blåste ut vanlige egg og malte de, mens jeg dekorerte gipsegg jeg kjøpte på Nille i går for tjue kroner. Veganer vettu.

"Du er tryggere i deg selv nå og det er så kjekt å se"

Å bli ferdig med ene arma på strikkeprosjektet jeg holder på med, og ha bare litt igjen på arm nummer to. Nå blir det spennende å se om jeg klarer prosjekt sy og klipp, men jeg skal få veiledning av Strikkeguru heldigvis.

hjelp til å skifte på senga, kuledynesengeskift er nemlig ikke barebare. Til de av dere som ikke vet hva en kuledyne skal jeg forklare kort. Det er rett og slett en tung dyne fylt med kuler som skal hjelpe til å roe angsten og for å få sove bedre med mindre mareritt. Det er ihvertfall det min sin funker som. Det finnes forskjellige tyngder, min er av den tyngste sorten og veier ti kilo.

Prøve ut en ny sort soyayoghurt som skal minne om skyr og som smakte veldig godt. Den skal jeg kjøpe flere av.

Rydde rommet og gjøre det klart for en vaskerunde i morgen. Det trengs😅

Ikke minst, jeg snakket lenge med Lillebror i telefonen, noe som er en stund siden. Det beste var at jeg fikk vite at han kommer hjem i påska, det gleder jeg meg veldig til❤

Da var dagens batterikapasitet brukt opp så jeg avslutter her. Jeg håper virkelig jeg får sove godt i natt for nå har jeg hatt tre trøblete netter på rad og det blir man naturligvis litt sliten av.

God natt

Klem Håp

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s