Vegansk kokkelering og vellykket selskap

Til tross for at jeg la meg halv ni i går og var totalt utslitt på en god måte etter en fin dag, så sovnet jeg selvfølgelig ikke før klokka ett og sov egentlig ganske så dårlig resten av natta. Typisk, er det ikke? Jaja, MEN dagen i går var veldig fin altså. 

 

 

Jeg fikk gjort unna alt jeg skulle og selskapet ble koselig og vellykket. Hahaha, utenom een ting da, sjokoladekaka jeg og Lillebror (mest jeg) lagde på onsdag, men det var ikke noe stort sjokk for oppskrifta var veldig rar i utgangspunktet og så skulle jo den veganiseres. Ikke alt blir bra, men det var gøy å prøve. I tillegg så fikk vi jo litt action under bakeseansen for tror dere ikke brannalarmen ble utløst for full guffe da? Ikke nok med det, jeg haater alarmer/høye lyder så jeg gikk ut på verandaen da det ulte som verst, mens Lillebror løp ned til personalet og sa at det var falsk alarm og ikke noe fare på ferde, men her er greia, brannalarmene i Huset mitt er nemlig sentralkoblet til brannstasjonen, og joda, full utrykkning og jeg holdt på å daaue når jeg åpnet døra en liten stund senere og kontakten min for kvelden og to brannmenn i fullt utstyr sto utenfor og ville inn. ÆÆÆ, jeg ble redd så jeg sprang inn på soverommet og gjemte meg, jaja, angst i ett nøtteskall, MEN det er også første gang i løpet av mine åtte år i Huset at jeg har utløst brannalarmen også da. Ekkelt der og da, men veldig morsomt i ettertid.

Bakemester Farge var i farten denne gangen også, og i tillegg til karamellsjokoladekake, hadde jeg bakt gulrotkake, det er den grønne og så en eplekake som ble varmet opp litt i ovnen, vegansk vaniljeis og vaniljesaus til geleén kom også på bordet etterhvert. Til middag hadde jeg laget hjemmelagde krutonger, focaccia. og gulrot og søtpotetsuppe med kokosmelk. Jeg troor det ble bra, jeg synes ihvertfall det var veldig godt, og det håper jeg resten av gjengen også gjorde. De sa ihvertfall at de likte det godt, så da får jeg stole på det 😛

 Vi spiste først middag før hele gjengen utenom Pappa, spaserte de tre minuttene det tok fra Huset mitt å gå til det lille, omreisende tivoliet som kommer innom byen med jevne melllomrom og tantehjertet ER SÅ STOLT av Tantegull, tøffeste, kuleste, søteste jenta jeg vet om. Hun har ikke fyllt fem år enda, men nærmer seg fartsmonsteret Tante og det er så gøy for endelig har jeg noen å ta karuseller med (utenom Lillebror da, han henger med<3), og hun er så tøff, i går tok hun en karusell sammen med meg og Søs som Søs synes er ekkel til og med.Men hun er pyyse da, sorry, men sant, haha. Jeg har aldri sett så små barn ta den karusellen før, men som vi koste oss. Dette blir gøy framover, å som jeg håper det blir en skikkelig fornøyelsesparktur på oss en gang. 

Funfact, i en liten periode var jeg driitredd for alt som ga fart og spant rundt, og jeg gikk to hele dager i fuckings Disney World i Orlando uten å ta en eneste karusell:O Jeg fikk revansje på den da, gange to siden jeg har besøkt Universals Studio ved to anledninger senere og da tok jeg omtrent alt. Jeg er rar, I know.

Etter tivoli var det klart for dessert og vi koste oss sammen. De dro vel i halv sju tiden tror jeg om jeg ikke tar helt feil, men jeg orket bare en liten stund nede i Fellesstua før jeg måtte krype opp i senga omringet av en haug med puter og diverse, og Zaphira malende ved hodet mitt. Netflix er ikke en dum oppfinnelse altså. I dag har jeg bare tatt det helt rolig, strikket litt og sett på tv nede i Fellesstua sammen med Primær R og om ganske nøyaktig to minutter blir jeg hentet av Pappa for da er det tid for årets første grillseanse. Vi var heldig med været i dag, det har vært skikkelig dritt tidligere i uka. 

 

..

 

Da ringte det på døra, og Mamma, ikke Pappa, kom faktisk inn, så nå må jeg stikke, men vi snakkes snart.

 

Klem Håp<3

 

#psykiskhelse #mentalhelse #psykiatri #veganer #vegan #bake #matlaging #matglede #veganskmat #farger #familie #påske #kos #håp #glede #karuseller #fartsbølle

Reklame

2 kommentarer om “Vegansk kokkelering og vellykket selskap

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s