Sebrastriper i varmen

Akkurat nå sitter jeg inneklemt i baksetet sammen med Tantegull på hver side av meg, og jeg kjenner på en veldig takknemlighetsfølelse mens jeg tenker på den fine dagen vi har hatt sammen.

Vi reiste fra hytta allerede kvart over sju i morges og var framme med Hunderfossen akkurat tidsnok til det åpnet klokka ti. Dagen har bestått av sju timer med en kombinasjon av gåing, venting, karuseller og mat, og det har gått mye bedre enn forventet.

Både jeg og resten av gjengen har storkost oss, men nå kjenner jeg det er godt at vi sitter i bilen på vei tilbake til Bjorli. Høyt støynivå og trange plasser med mye folk er ikke suksessoppskriften min for å få en fin dag, men i dag har jeg kost meg.

Jeg kommer nok til å være sliten i morgen, men det er greit for da har jeg mandagen å komme meg på og bli klar for jentetur på tirsdag.

Det er også en veldig spesiell dag for meg i dag, en merkedag som vekker endel følelser, men jeg må reflektere litt mer innvendig før jeg klarer å skrive noe om det tror jeg. Nå er ihvertfall huet ganske oppbrukt etter en høylytt dag😅

Det ble hele tjuesju varmegrader i parken, akkurat som det var spådd, og det gjorde bekledningen litt utfordrende. Som dere vet har jeg jo sebrastriper, og til vanlig har jeg ingen problem med å gå i korte ermer, men Hunderfossen er jo en familiepark stappfull av barn. Jeg ville ikke at min psykdom skulle ha fokus, det skulle barna få slippe å forholde seg til, det er jo tross alt ett vanskelig og bredt tema så i dag gikk jeg med ganske mye klær.

Rundt Tantegullene mine går jeg som jeg er, og de bryr seg ikke/spørr ikke noe særlig enda, men jeg gruer meg til den dagen de forstår litt mer. Jeg tror nok det skal gå greit når den tid kommer, men det er jo ikke det jeg gleder meg mest til akkurat.

Sebrahud betyr bare at man har fått litt mer i bagasjen enn mannen i gata, og det sier jo ingenting om hvem jeg er som person. Det har tatt meg veldig lang tid å komme fram til en så avslappet holdning til arrene mine, men jeg kan jo ikke fjerne dem, så jeg må bare lære meg å leve med dem.

Jeg håper du møter andre som meg med ett åpent sinn, vi er jo ikke farlige, vi har bare hatt det veldig vondt.

Ha en fin kveld videre

Klem Håp

#utflukt #familiepark #hunderfossen #takknemlig #familiekos #tantegull #karuseller #psykiatri #psykiskhelse #mentalhelse #psykisksyk #åpenhet #arr #selvskading #framgang #håp #glede

Reklame

En kommentar om “Sebrastriper i varmen

  1. jeg er gla for du koste deg 🙂
    Selv har jeg zeprastriper og. Har slitt med cutting siden 2015 (andre selvskadning former der ikke gir arr før det) og jeg har aldrig skjult dem. Har aldrig skjult selvskadningen min. Valgte å være åpen om det frastarten og det er jeg gla for – jeg klarer heller ikke å ha det varmt så når det er sommer da går jeg i hva som passer til været. (Unntak hvis de er friske sår da og helenede sår). Men det er ikke alltid lett da. Noen ganger hater jeg de og andre ganger ikke. Men du har rett i at de ikkke sier noe om min person. Jeg har og den holding at om jeg hadde hatt alcorlig fyisk sygdom da hadde jeg kanskje og fått ar og skal jeg skamme og dekke meg til da? Heldigvis er jeg aldrig ble spurt av noen barn på gaten eller kjenner noen barn i min omgangskreds da. Håper du koser deg på tur . Kle fra manwathiel.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s