Håp på tøffe dager

Jeg vil ikke fargelegge ordene mine med regnbuer og enhjørninger når det ikke alltid er slik realiteten er. Jeg har hatt ett par tøffe døgn, men det går heldigvis mye bedre nå når jeg har fått en god natts søvn.

Jeg fikk nemlig ett skikkelig "anfall" (det er det vi kaller dissosiasjonsverstingene) og Mamma fikk oppleve dette for første gang. Det var ikke kjekt for noen av oss, faktisk ikke i det hele tatt og det må ha vært veldig skremmende for Mamma som ikke visste hvordan hun skulle håndtere det. Saken er at Mamma ble redd og når hun blir redd blir hun sint, som så mange andre. Problemet med det er at jeg takler sinthet veldig dårlig og det ble bare verre jo sintere hun ble. Etterhvert skjønte hun at hun måtte roe seg, og med hjelp av kortspill ordnet det seg. Mamma sov ikke den natta, og gårsdagen var også litt fæl. Det hjalp når vi tok oss en høneblund alle sammen og så tok vi oss en liten gåtur der jeg kjøpte meg en rosa dokost😂, og en lampeskjerm jeg hadde sett på tidligere. Vi stoppet på en cafe og tok oss noe å drikke og ett par røyker før vi tuslet videre, og når vi kom hjem igjen var det heldigvis tilbake til normalen.

Jeg hadde meg en liten avslapningstund med ansiktsmaske og litt fargeterapi i form av tusjer og ord før natta kom.

Jeg så nemlig dette sitatet en plass og selv om gårsdagen var langt fra min verste dag så gjorde det litt godt å skrive det ned også. Det er viktig å huske på, selv de dagene det stormer som verst varer ikke dagen evig. Det kommer en ny dag som forhåpentligvis ikke gjør like vondt.

Sånn, da går jeg tilbake til håpets og gledens vei og vil fortelle om de gode tingene igjen. Vi hadde en fin dag på shopping i Alanya her en dag og fant mye fint. Hæsjtagg julepynt🙈

Jeg har fått ordnet litt flere julegaver, men det er bare til Jørpelandgjengen og Tantegullene der nede. Jeg ligger etter skjema i gavehandlingen min, men som Støttekontakt sa, du er alltid så lei deg i desember når du ikke har flere julegaver å kjøpe inn, så det får du sjansen til i år. Jeg eeelsker jo å gi gaver så det er kanskje like greit at jeg har noen igjen å kjøpe når folk flest begynner på gavehandlingen sin. Vi er jo tross alt bare i juli nå😂😳

På torsdag var vi på marked der de selger alt fra frukt til klær til sengetøy og leker, og selv om det er trange og tette ganger å gå i, var det veldig kjekt. Det var ikke noe storhandling på meg, men det er gøy å oppleve det uansett.

I dag skal vi på stranden, og det skal bli deilig. Jeg har hatt noen dager nå der jeg ikke har vært med bassenget, så i dag skal jeg bade. Foreldrene mine blir bare brunere og brunere, men jeg ligger litt etter. Det er ikke så farlig, men det er litt kjipt likevel siden jeg ikke finner roen til å ligge på en solseng. Jeg tror dette skal bli en fin dag jeg, og både musikk og bok skal bli med til strandkanten. Vi skal innom Starbucks før vi lander på stranden, og nam, jeg gleder meg til en soyamoccafrappe😍 Kanskje skal jeg hamstre litt soyasjokomelk igjen også, vi er jo tross alt på ferie😎

Ha en fin dag dere også da, så skal det ikke bli lenge til dere hører fra meg igjen

Klem Håp

#psykiatri #psykiskhelse #mentalhelse #utfordringer #ptsd #angst #dissosiasjon #åpenhet #familie #håp #gleder #sommer #ferie #sol #shopping #familie #vegan #bading #strandliv #stopptabuer

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s