Blir plan B like god?

Etter litt (mye) om og men, si hei til Fighter😍❤

Når plan A ikke blir noe av så håper jeg plan B blir minst like bra. Jeg fallt sånn for øynene hennes, og forhåpentligvis blir vi en god match og Tatou godkjenner nykommeren.

Greia er at hun allerede er tolv uker, altså leveringsklar og jeg har en planlagt innleggelse, men eieren gikk med på å ha henne i noen uker ekstra. Så en av de nærmeste dagene rundt 6.november når jeg blir utskrevet blir det roadtrip på meg og Mamma for hun befinner seg da altså i Bergen, haha.

Jeg hentet Zaphira også på vei til Bergen, og med henne var bilturen null problem så forhåpentligvis går det greit når vi skal hente Fighter også.

Grunnen til navnet? Jo, det er at dyr er en grunn for meg å kjempe videre, ikke gi opp.

Når det kommer til savnet av Zaphi er det fortsatt ganske fælt. Jeg savner henne sånn, det gjør vondt langt bak i hjertegropa. Jeg drømmer om at det skal ringe på døra og noen kommer med henne, men jeg vet at det forblir med drømmen. Det gjør bare så forbanna vondt!

Hjertet mitt❤❤❤

I går var jeg helt ferdig klokka halv sju, så jeg tok likesågodt natta. Jeg skulle bare opp på do, jeg satt jo i Fellesstua, men vipps så befant jeg meg under dyna. Jeg fikk medisinene mine tidligere og sovnet etter å ha sett litt på Modern Family.

Naturlig nok våknet jeg tiiidelig i dag, så jeg har prøvd å kose meg med kaffi selv om nattens mareritt fortsatt henger med.

Jeg har mer kaffi på kanna, så det blir vel straks mer oppi koppen min også.

Jeg har litt forskjellig å ordne i Fargekaoset, men energien er ikke tilstede. Jeg skal nok få ordnet det på ett vis, det tar bare litt lengre tid. Jeg må for eksempel sortere og skrive skikkelig opp julegavene og bursdagsgavene jeg har liggende. Jeg er faktisk nesten ferdig, noe som er skikkelig kjipt, så kjenner jeg meg selv rett blir det nok litt flere.

Julegavestrikkingen er i god rute, og i tillegg til garn til andre, kjøpte jeg garn til en genser til meg selv også i går. Jeg strikker sjeldent til meg selv, så det skal bli litt kjekt. Så nå er det bare å vente til pakken dukker opp på postkontoret så jeg kan begynne på resten av prosjektene.

Jeg blir fulgt tett opp av teamet mitt nå og har to avtaler/samtaler på kalenderen i neste uke. Jeg håper innleggelsen gjør godt, selv om jeg er veldig spent siden det er snakk om så få dager. Jeg har jo heldigvis Fighter å drømme om mens det blir fjorten tøffe dager først.

Jeg er (snart) i kampmodus.

Lag en fin dag

Klem Håp

Reklame

2 kommentarer om “Blir plan B like god?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s