Jeg håper på det beste.

Noe av det mest frustrerende med situasjonen og formen min nå er at jeg er helt utmattet og har veldig lite energi og ork til å gjøre ting.

Kroppen har sagt stopp og det er absolutt ikke noe kjekt.

Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor, hva som er grunnen, men frustrerende er det absolutt.

Bare det å stelle seg er utfordrende, selv om jeg gjennomfører det på et vis.

Jeg har egentlig endel ting som må gjøres, jeg vet bare ikke hvordan jeg skal klare det.

I dag jeg få vasket, selv med hjelp av personalet har jeg ikke klart det på ett par uker og det er ingen drømmesituasjon.

I tillegg til botreningen som må gjennomføres i dag, kommer Ambulantteamet på besøk. Det skal bli litt godt, og i morgen blir det ny samtale med behandler og kontakten min i Ambulantteamet også.

Nå er det under en uke til innleggelsen, og jeg kjenner at det er bra. Jeg håper bare jeg klarer å finne tilbake litt energi på avdelingen sånn at jeg er fit for fight og klar til å hente Fighter andre uka i november.

Ellers går det mye i Strikketerapi, det er det eneste jeg mestrer for tiden.

Jeg er lei av at ting aldri går som planlagt, og jeg blir trist av å tenke på at jeg sjeldent kan planlegge noe fram i tid. Forbanna sykdom som ødelegger i tide og utide. Halloweenmåneden som jeg har gledet meg lenge til ble jo amputert.

Ingenting ble som jeg håpte på dessverre…

Jeg håper både dagen min og din blir bra, jeg skal ihvertfall prøve å Lage En God Dag, så håper jeg du gjør det samme.

Klem Håp

#psykiskhelse #mentalhelse #helse #sykdom #utmattelse #strikketerapi #dyreglede #halloween #terapi #ptsd #dissosiasjon #håp

Legg igjen en kommentar