Er du ett A4menneske?

Akkurat nå sitter jeg og Mamma i bilen på vei for å hente Fighter. Det regner og er grått ute, og inni bilen er det Linkin Park på full guffe og ett ganske så tankefullt hode.

Dette betyr offisielt at ett nytt kapittel starter, før og etter Zaphira. Ny start med Fighter.

Straks kjører vi forbi der vi hentet Zaphi for seks år siden for å ta hjem den mest fantastiske skapningen jeg har møtt. Når stemmen til en av grunnene til at jeg har overlevd samtidig strømmer ut av bilhøyttaleren blir det litt mye.

Missforstå meg ikke, jeg gleder meg VELDIG!! til å endelig få møte Fighter, og jeg er veldig glad for å få en ny firbeint venn i livet mitt❤

Samtidig har jeg på kort tid mistet to av de viktigste kildene som ga håp til Håp, både med selvmordet til Chester i sommer og hjertet mitt som døde for litt over en måned siden.

Jeg kommer nok rimelig kjapt med ett nytt innlegg når jeg har fått hentet og møtt mitt nye gull, det er masse positivt å skrive om det, men akkurat nå jobber Tankekaoset i høygir.

For folk flest, A4mennesket med mann/kone, barn, hus, jobb og alt det andre vanlige som følger med ett vanlig liv er nok kjæledyr og musikk ett pluss på toppen av kransekaka, noe man ikke tenker s å nøye på, og jeg skjønner at det kan være vanskelig å forstå måten jeg har reagert på, men jeg har ikke noe A4liv jeg.

Katten og hunden min var(er) er bestevennene mine, Chester var en viktig støttespiller i en veldig vanskelig hverdag gjennom tretten år.

Da jeg ble akuttinnlagt den helga for litt siden fryktet de for livet mitt. I ett lite øyeblikk gjorde jeg det og. Det høres ekstremt ut, I know, men store deler av håpet var borte.

Det som har hjulpet meg er jo tanken på å få en ny skatt, og musikken lever for alltid, selv om Chester er borte.

Håpet kommer tilbake sakte, men sikkert❤

En annen ting jeg gleder meg veldig til er å få hjem Tatou også, Hjertet mitt skal jo hjem og jeg skal klare å ta vare på han, basta! ❤

Det må litt kampvilje til og heldigvis er viljen på plass igjen. Jeg er bare spent på hvordan de aksepterer hverandre, jeg håper viiirkelig ikke det blir «som hund og katt»😬😳😂

Nei, NÅ har jeg fått renset hodet litt og om bare noen timer er Fighter sammen med meg🎉❤

Klem fra Håp❤

#savn #fortid #nystart #hverdagsliv #normalt #håp #ønsker #psykiskhelse #helse #psykiatri #mentalhelse #dyr #hund #katt #musikk #inspirasjon #støttespiller

Reklame

4 kommentarer om “Er du ett A4menneske?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s