Jeg har en spennende nyhet

Jeg er en smule stolt i dag, for i formiddag tikket det nemlig inn en spennende, og litt småskummel melding. For noen dager siden postet jeg nemlig en video av Fargekaoset Edition Julehus på en julegruppe på Facebook, og det hadde vedkommende som sendte meg meldinga sett. Hvem det var? Jo, det var nemlig en journalist fra KK, som gjerne ville gjøre ett intervju om julehuset mitt.

Jeg var ærlig og sa at jeg 1. har telefonangst, 2. har en planlagt innleggelse i morgen, og da stoppet planene opp. Skal jeg være ærlig skjønner jeg det, selv om jeg ble veldig skuffet. Skulle sykdom ødelegge dette også for meg? Det er jo sånn at når folk er syk, kan de komme til å dele ting de vil angre på når de får det bedre igjen. Jeg sa at jeg var åpen og ærlig om at jeg er syk, linket hit til bloggen, og så snudde det. Onsdag klokka ett blir det ett intervju over FaceTime, noe som er mye lettere enn å snakke i telefon. Jeg er skikkelig spent, på en god måte. Jeg er jo stolt over Fargekaoset mitt, mitt lille trygge univers, og ekstra fint er det jo her når det er pyntet med julepynt fra list til tak. Jeg prøvde å poste videoen her i går også, men jeg fikk det ikke til. Nå har jeg derimot knipset en haug med bilder som jeg skal sende over til hun som skal intervjue meg, og da er det jo på sin plass at jeg deler de her også.

Som sagt leker ikke Håp jul, faktisk våknet jeg med glitter over hele kroppen i morges. Akkurat hvordan jeg har klart det er jeg ikke sikker på haha, men jeg måtte bare le når jeg skulle stelle meg og så at jeg så ut som ett levende juletre. Det ble veldig mange bilder nå, så jeg venter litt med å poste resten fra stua tenker jeg.

Nå blir det jo litt nitrist å forlate Julehuset og bytte det ut med ett sterilt rom på dpset i morgen, men må man så må man. Altså, jeg vil jo, det er jo frivillig, men jeg skulle ønske at jeg ikke var DER nå, midt i juleforberedelsene.

Disse tre ukene har vært en berg og dalbane. Jeg får skryt for at jeg står i det, at jeg fortsetter å kjempe, og jeg prøver å ta det til meg. Ingen skal ihvertfall si noe på kampviljen min. Jeg har også brukt deler av tiden til influensa, og en feber som bikket godt over førti. Det er en uke siden jeg ble frisk, men gjett hvem som har feber igjen i dag da? Yes, det er undertegnende. Mamma sa at jeg bør si ifra til legen på avdelingen, for jeg har feber ganske ofte, typ ihvertfall en gang i uka..Grunnen til det vet jeg faktisk ikke, men det er ganske kjipt for man blir jo litt redusert med feber i kroppen.

Tatou dro i ettermiddag, det er så tomt her uten han.. Det verste med å låse døra i morgen er å ikke ha Pelsdottene rundt meg. Vi prøver å finne ut når jeg skulle møte opp i morgen tidlig, jeg har nemlig glemt å skrive det ned, og det har Primær som også fikk beskjed, ooog det er jo greit å være tidsnok. Det blir nok en brå overgang til innleggelse igjen, men jeg vet også at det er nødvendig. Og så er det tross alt bare to uker før jeg kommer hjem igjen og kan nyte jula i Julehuset mitt<3

Klem Håp<3

Reklame

2 kommentarer om “Jeg har en spennende nyhet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s